User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

1 Play ===============> Ans : Plays
2 Toy ===============> Ans : Toys
3 Valley ===============> Ans : Valleys
4 Pay ===============> Ans : Pays
5 Monkey ===============> Ans : Monkeys
6 Storey ===============> Ans : Storeys
7 Day ===============> Ans : Days
8 Donkey ===============> Ans : Donkeys
9 Key ===============> Ans : Keys
10 Journey ===============> Ans : Journeys
11 Bay ===============> Ans : Bays
12 Chimney ===============> Ans : Chimneys
13 Monarch ===============> Ans : Monarchs
14 Stomach ===============> Ans : Stomachs
15 Cargo ===============> Ans : lassos/lassoes
16 Lasso ===============> Ans : porticos/ cargos / cargoes
17 Portico ===============> Ans : porticoes
18 Photo ===============> Ans : Photos
19 Kilo ===============> Ans : Kilos
20 Canto ===============> Ans : Cantos
21 Solo ===============> Ans : Solos
22 Commander-in-chief ===============> Ans : Commanders-in-chief
23 Passer-by ===============> Ans : Passers-by
24 Son-in-law ===============> Ans : Sons-in-law
25 Daughter-in-law ===============> Ans : Daughters-in-law
26 Brother-in-law ===============> Ans : Brothers-in-law
27 Father-in-law ===============> Ans : Fathers-in-law
28 Mother-in-law ===============> Ans : Mothers-in-law
29 Sister-in-law ===============> Ans : Sisters-in-law
30 Step-mother ===============> Ans : Step-mothers
31 Step-father ===============> Ans : Step-fathers
32 Step-brother ===============> Ans : Step-brothers
33 Step-sister ===============> Ans : Step-sisters
34 Step-son ===============> Ans : Step-sons
35 Step-daughter ===============> Ans : Step-daughters
36 Looker-on ===============> Ans : Lookers-on
37 Hanger-on ===============> Ans : Hangers-on
38 Maid-servant ===============> Ans : Maid-servants
39 Coat-of-Mail ===============> Ans : Coats-of-Mail
40 Court-martial ===============> Ans : Courts-martial
41 Knight-errant ===============> Ans : Knights-errant
42 Major-general ===============> Ans : Major-generals
43 Spend-thrift ===============> Ans : Spend-thrifts
44 Kinsman ===============> Ans : Kinsmen
45 Nobleman ===============> Ans : Noblemen
46 Dutch man ===============> Ans : Dutch men
47 Englishman ===============> Ans : Englishmen
48 Foot-man ===============> Ans : Foot-men
49 Man-of-war ===============> Ans : Men-of-war
50 Washer-man ===============> Ans : Washer-men
51 Postman ===============> Ans : Postmen
52 Washer-woman ===============> Ans : Washer-women
53 Beggar-man ===============> Ans : Beggar-men
54 Beggar-woman ===============> Ans : Beggar-women
55 Man-servant ===============> Ans : Men-servants
56 Woman-servant ===============> Ans : Women-servants
57 Lord-Justice ===============> Ans : Lords-Justices
58 Knight-Templar ===============> Ans : Knights-Templars
59 Lord-Lieutenant ===============> Ans : Lords-Lieutenants
60 Man doctor ===============> Ans : Men doctors

അഭിപ്രായങ്ങള്‍ താഴെ രേഖപ്പെടുത്തുക ( Google Chrome Not Supported )